Good Autorefresh bot ?

All games created by Blizzard have an own forum inside.

Good Autorefresh bot ?

New postby DieKralle on Wed Jul 19, 2017 11:25 am

3ICE do you have a good autorefresh bot for me ? and no I don't want to download Ghost++
I just need a good autorefresh bot that doesn't have a virus in it or something that messes with my computer. I had my experiences with that...
I can open a lobby by myself without a bot, I just need something to refresh the lobby.

- DieKralle
"You can't blame gravity, for falling in love" - Albert Einstein
User avatar
DieKralle
 
Posts: 112
Joined: Thu Jan 07, 2016 1:05 pm
Realm: Europe
Account: Die_Kralle

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby 3ICE on Wed Jul 19, 2017 7:04 pm

Visual custom kick is the one tool I've always been using. http://www.3ice.hu/blog/autorefresh-pc-mac/

Edit: With the new patches recently released many things might not work yet. Seriously the latest patch even wiped exe's like "frozen throne.exe" from the install directory, so any memory injectors and custom launchers are definitely broken. At least I'm fairly certain. I do believe war3.exe is still the core executable though. But TFT and RoC are mixed up now with both using Warcraft III.exe to launch.
Last edited by 3ICE on Wed Jul 19, 2017 7:11 pm, edited 1 time in total.
Reason: phone autocorrect
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby DieKralle on Thu Jul 20, 2017 4:49 am

Uhhhh... both links you put for the VCK lead to websites that are not safe or contain some sort of scam or virus. Please update the links. Maybe it is just for me like that...
"You can't blame gravity, for falling in love" - Albert Einstein
User avatar
DieKralle
 
Posts: 112
Joined: Thu Jan 07, 2016 1:05 pm
Realm: Europe
Account: Die_Kralle

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby 3ICE on Thu Jul 20, 2017 1:17 pm

No those websites are down permanently. Probably just domain parked, but could be malicious. Either way, VCK won't work with the current patch.

Edit: Checked both, simple domain parking. No virus there. Just stupid scare tactics from over eager protection software... What antivirus / web security suite are you using?
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby DieKralle on Thu Jul 20, 2017 2:40 pm

Avast but I checked the links again and they are working again. Do you have a download link for VCK (Non virus)
"You can't blame gravity, for falling in love" - Albert Einstein
User avatar
DieKralle
 
Posts: 112
Joined: Thu Jan 07, 2016 1:05 pm
Realm: Europe
Account: Die_Kralle

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby 3ICE on Thu Jul 20, 2017 4:03 pm

There's no point.
3ICEEither way, VCK won't work with the current patch.
3ICEWith the new patches recently released many things might not work yet. Seriously the latest patch even wiped exe's like "frozen throne.exe" from the install directory, so any memory injectors and custom launchers are definitely broken. At least I'm fairly certain. I do believe war3.exe is still the core executable though. But TFT and RoC are mixed up now with both using Warcraft III.exe to launch.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby DieKralle on Thu Jul 20, 2017 4:12 pm

Understood. Will they even fix this ?
"You can't blame gravity, for falling in love" - Albert Einstein
User avatar
DieKralle
 
Posts: 112
Joined: Thu Jan 07, 2016 1:05 pm
Realm: Europe
Account: Die_Kralle

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby 3ICE on Thu Jul 20, 2017 4:49 pm

Probably not. Abandoned website => author has moved on.

Sorry I couldn't be of more help. I use Ghost++ which as it happens has almost completely killed manual hosting. Even with refreshing, people just won't find your lobby in the storm of spam. Dozens of empty, deserted bot lobbies, all refreshed faster than normal humans could. Push any legitimate host off the list.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby DieKralle on Thu Jul 20, 2017 5:11 pm

It's true, but I wonder why in WoW 3 Reign of Chaos are less lobbys than before...
Attachments
Unbenanntb.png
Unbenanntb.png (440.33 KiB) Viewed 247 times
"You can't blame gravity, for falling in love" - Albert Einstein
User avatar
DieKralle
 
Posts: 112
Joined: Thu Jan 07, 2016 1:05 pm
Realm: Europe
Account: Die_Kralle

Re: Good Autorefresh bot ?

New postby 3ICE on Fri Jul 21, 2017 1:14 am

3ICE
3ICEWith the new patches recently released many things might not work yet.

This constant patching affects host bots as well. Developers can't keep up.

Edit: Also a lot of people didn't figure out yet the button for switching back to RoC.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Next

Return to Battle.net



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron