i can't install warcraft on my mac ...

BEFORE MAKING A NEW TOPIC:
First, check if your question has already been asked in the Tutorials section.
If you didn't find a solution, use the search function.
If searching didn't help either, you can make a new topic.

TOPIC TITLE & CONTENT:
You must use a descriptive title. (Help plz | Help with bot are not good) (How does AT work | Need help with installing SC are good)
Go into much detail when posting. You should post attachments. Like screenshots of the problem, the file you are having problems with, replays of the error. Or you could even make a screencast (video) of your problem and upload it here.

SPELLING:
Grammar seems to be a serious problem amongst teenagers, so use a spell checker or you will get no love.
Read your posts twice, before pressing the reply button.
And do not use profanity. Chatspeak (y r u nub) and Leetspeak (1 C4N S33 H4X) are not welcome here either.

Only Battle.net related questions are allowed here!
(Click for Battle.net help) (Click for World Editor help)

i can't install warcraft on my mac ...

New postby BugMeNot on Tue Oct 23, 2012 2:35 pm

This is the message it says every time i try and install warcraft 3 ...

i uploaded the picture on attachments!
Attachments
Screen Shot 2012-10-23 at 3.33.28 PM.png
so weird ... :S
Screen Shot 2012-10-23 at 3.33.28 PM.png (1.27 MiB) Viewed 6101 times
This is a guest account intended for use by people who wish to remain anonymous or hate registering.
(Please don't forget to sign your posts with your name if you want us to know who you are.)
http://www.bugmenot.com/view/3ice.hu
User avatar
BugMeNot
 
Posts: 98
Joined: Wed Jan 21, 2009 12:46 pm

Re: i can't install warcraft on my mac ...

New postby 3ICE on Tue Oct 23, 2012 3:14 pm

So you can't open the Installer because "PowerPC applications are no longer supported".
Apple pulled an asshole move with discontinuing Rosetta that used to translate Intel based executables...
Your Installation CD won't work on Mac OS X 10.7 (Lion) or higher.
You'll have to download the latest Warcraft 3 digital installer from the Battle.net Games Management page.

Update: bryan reports that it doesn't work.

So I went and googled the error message. I found that:
1: You must have had WC3 installed & patched before you installed Lion in order for it to work.
2: Basically, there will be a future update, but at the moment, new installs on Lion are not working.
3: http://forums.battle.net/thread.html?to ... 7822632027
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2107
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE


Return to Warcraft



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron