[Windows7] Hosting Maze Designer

BEFORE MAKING A NEW TOPIC:
First, check if your question has already been asked in the Tutorials section.
If you didn't find a solution, use the search function.
If searching didn't help either, you can make a new topic.

TOPIC TITLE & CONTENT:
You must use a descriptive title. (Help plz | Help with bot are not good) (How does AT work | Need help with installing SC are good)
Go into much detail when posting. You should post attachments. Like screenshots of the problem, the file you are having problems with, replays of the error. Or you could even make a screencast (video) of your problem and upload it here.

SPELLING:
Grammar seems to be a serious problem amongst teenagers, so use a spell checker or you will get no love.
Read your posts twice, before pressing the reply button.
And do not use profanity. Chatspeak (y r u nub) and Leetspeak (1 C4N S33 H4X) are not welcome here either.

Only Battle.net related questions are allowed here!
(Click for Battle.net help) (Click for World Editor help)

[Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Wed Jan 20, 2010 9:49 pm

This is a PM conversation between NoahDaPwner and myself. It is fairly entertaining and might help others too:
3ICEPlease don't revive very old topics. I had to delete your post.

You could be hosting it yourself: http://3ice.hu/host/
NoahDaPwneryeah, the game is not on my account i cannot host it because it is not downloaded, i hit the download thing on the one page but when the world editor opened, i got an error and when i play the actually warcraft 3 i cant find it on the create game menu.
Note: That's because the map is protected.
3ICEI thought everyone knew how to dl maps... Place it in your Maps\Download folder!
NoahDaPwneruhh...how?
3ICECopy/Paste or select war3's folder when you are asked where to save the map.
NoahDaPwnerim not getting asked to save the map
3ICEUse a better browser then. IE sucks.

By the way I said "Copy/Paste or [...]" so you should have tried Copy/Paste as well. (It works even if your browser doesn't.)
NoahDaPwneri dont know what IE is and how do i copy and paste? im sorry i suck at this...
NoahDaPwneroh, Im not using internet explorer, im using windows explorer( i think)
and I know how to cpy and paste, but what is it that im copying and pasting?
3ICEYou are using IE. Windows explorer is for browsing files and folders, not the internet.

You are copying "3ICE's Maze Designer v10.6.w3m" from wherever it currently is to Warcraft 3's MapsqDownload folder.
I made a typo! MapsqDownload != Maps\Download (Why "q"? Because to type "\" I have to press three keys: CTRL+ALT+Q, but I did it too quickly and the computer only registered CTRL+Q, which does nothing special, just types a "q".)
NoahDaPwnerwhere would a find warcraft's mapsqdownload at?
3ICESorry?
NoahDaPwner*sigh* you know, I used to think I was a computer wiz till i had this conversation....
3ICEComputer wizards usually know where a game's folder is. And even if they don't, they can always inspect a shortcut to see where it points to. For example: C:\Program Files\Warcraft III\ is Warcraft 3's folder.
NoahDaPwnerwait so, i should look for said file on the internet and not in windows explorer?
windows explorer is what i was previously using all this time.
3ICENo. You already have the map downloaded, so why download it again?
NoahDaPwnerok i found the maps file, i put it in there but when i open up the game it's still not there.
3ICESend me the full path to the map file +including the filename.
NoahDaPwner>computer>HP (C:)>Program files>warcraft 3>Maps>download.
the file is 3ICE's maze designer v10.6
3ICEIs that a Windows Vista? Eek!

If you have already disabled UAC, then I don't know what else could be wrong. But most people don't know how to disable it (or even what it is!) and so they are seriously fucked by Microsoft's little LetMeAnnoyYouUntilYouBleedToDeath(v0.1b) feature. So see what's up with your UAC and kill that little bugger if it is still enabled. It is doing you no good anyway. (Except keeping your blood pressure (too!) high.)

http://www.google.com/search?q=UAC+sucks+and+Microsoft+knows+it!

UAC sucks and will not be making your life easy.

(Same for Windows 7)
Yes: I hate UAC this much. (And Microsoft doesn't even plan fixing UAC on Vista, so... To all Vista users: Owned!)

To be continued...
Last edited by 3ICE on Tue Jan 26, 2010 5:40 am, edited 1 time in total.
Reason: "NoahDaPwner and myself", not "myself and NoahDaPwner" (This is a good rule: Don't put yourself first when listing participants - it makes you look selfish.)
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2201
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Thu Jan 21, 2010 6:59 pm

neat! I stared a new topic!
but i was using vista....

Edited by 3ICE: Adding latest PM:
NoahDaPwneralright i turned off the user account control thing and opened up warcraft the game is still not there...
there's no theart to my security when this thing is turned off right?
Last edited by 3ICE on Thu Jan 21, 2010 7:01 pm, edited 1 time in total.
Reason: added pm
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Thu Jan 21, 2010 7:29 pm

You wouldn't know when to click No/Disallow anyway, so there is no security gained through allowing UAC to slow you down by asking stupid "Are you really sure you wanted to do that, champ?" questions.

Next step: Post a screenshot of the Maps\Download folder as it appears in Windows explorer and post a screenshot of the Maps\Download folder as it appears in-game.

Edited by 3ICE: Adding latest PM (again)
NoahDaPwneri can not/dont know how to take a snapshot.
Stop PMing, use http://forum.3ice.hu/viewtopic.php?t=425

http://www.google.com/search?q=how+to+take+a+screenshot+in+windows+vista
If you are told to save in the GIF format, ignore that and use PNG -- much better!
Snipping tool doesn't work in warcraft, so you've got to do it the old fashioned way. (Print screen -> paint)
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2201
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Thu Jan 21, 2010 7:39 pm

ok... so how do i post it?
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Thu Jan 21, 2010 7:45 pm

http://www.google.com/search?q=image+hosting+free

Or just upload it.
OrJustUploadIt.png
OrJustUploadIt.png (3.82 KiB) Viewed 5583 times
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2201
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Thu Jan 21, 2010 7:48 pm

here you go mr.3ICE
file.jpg
sorry about the poo thing, i couldn't resist
file.jpg (172.75 KiB) Viewed 5623 times
files.jpg
files.jpg (107.73 KiB) Viewed 5608 times
Last edited by 3ICE on Thu Jan 21, 2010 7:59 pm, edited 1 time in total.
Reason: Embedded the attachments in-post to prevent table breakage.
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Thu Jan 21, 2010 8:06 pm

Well, isn't it just a little too suspicious that you only have 4 maps in the Download folder, yet in-game you have like 2000?

Why is that? You are @ the wrong Maps\Download folder. This is (also) why I hate Vista - folders aren't real!
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2201
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Thu Jan 21, 2010 8:13 pm

so... what do i do next?
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Thu Jan 21, 2010 8:19 pm

Find the real folder with search. Easiest way is finding all files with the w3x extension. The real folder should be somewhere inside your "Users" folder like 6 levels deep. That's how much Vista sucks. (level six suck)

My guess is that it'll be here:
Local Disk > Users > NoahDaPwner > AppData > Local > (Temp) > VirtualStore > Program Files (x86) > Warcraft III

Fuck Vista.

EDIT: This is common sense, but once you found the real folder, move the 4 maps (including Maze Designer) to there.

EDIT2: Also if you want you can organize that folder.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2201
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Thu Jan 21, 2010 8:34 pm

my brother will help me find it in a minute, right now he's playing his game.
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Next

Return to Warcraft



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron