[Windows7] Hosting Maze Designer

BEFORE MAKING A NEW TOPIC:
First, check if your question has already been asked in the Tutorials section.
If you didn't find a solution, use the search function.
If searching didn't help either, you can make a new topic.

TOPIC TITLE & CONTENT:
You must use a descriptive title. (Help plz | Help with bot are not good) (How does AT work | Need help with installing SC are good)
Go into much detail when posting. You should post attachments. Like screenshots of the problem, the file you are having problems with, replays of the error. Or you could even make a screencast (video) of your problem and upload it here.

SPELLING:
Grammar seems to be a serious problem amongst teenagers, so use a spell checker or you will get no love.
Read your posts twice, before pressing the reply button.
And do not use profanity. Chatspeak (y r u nub) and Leetspeak (1 C4N S33 H4X) are not welcome here either.

Only Battle.net related questions are allowed here!
(Click for Battle.net help) (Click for World Editor help)

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Thu Jan 21, 2010 8:40 pm

Oh, forgot to mention vista doublefucks you over by using "hidden" folders. You probably don't have them set to show up.

http://www.google.com/search?q=vista+show+hidden+folder
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2206
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Thu Jan 21, 2010 9:24 pm

well even my brother couldn't find the folder, the game is still not working, and i am sad :( ....
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Thu Jan 21, 2010 10:08 pm

And he doesn't even know how to search? Your brother is just as bad as you are, wiz :)

(Where the thousands of w3x files reside, that is the folder of Warcraft 3.)
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2206
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Fri Jan 22, 2010 3:42 pm

my brother knows how to, its just the search tool sucks...

now i guess the only way to do this is if someone hosts the game and i join and dl it... unless you ave any other ideas...
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Fri Jan 22, 2010 7:30 pm

The search tool does not suck. It is perfect for this task.
My guess is he just doesn't know how to use it properly.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2206
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Fri Jan 22, 2010 10:27 pm

*sigh* okay what is this search tool then because i think i may be talking about something diffrent?
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Fri Jan 22, 2010 10:30 pm

WTF do you use to find files on your computer? Google.com? Magnifying glass v2.0? There is only one tool that finds FILES on a COMPUTER and it is simply called: "Search"
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2206
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Sat Jan 23, 2010 1:18 pm

ah, that search tool...
we used that... multiple times... but found nothing...
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby 3ICE on Sat Jan 23, 2010 1:21 pm

Hidden files?
System folders?

Learn how to search...

Vista sucks.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2206
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: [Windows7] Hosting Maze Designer

New postby NoahDaPwner on Sun Jan 24, 2010 11:42 am

well 3ICE I got it to work...
but not by putting maze designer in a folder
someone hosted the game on warcraft 3 and i downloded it that way.
NoahDaPwner
 
Posts: 25
Joined: Sat Jan 16, 2010 2:47 pm

PreviousNext

Return to Warcraft



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron