"Game refreshed..." a rant (Barely, but fits in one message on Bnet.)

StealthBot and any other program that is not product-specific.
BEFORE MAKING A NEW TOPIC:
First, check if your question has already been asked in the Tutorials section.
If you didn't find a solution, use the search function.
If searching didn't help either, you can make a new topic.

TOPIC TITLE & CONTENT:
You must use a descriptive title. (Help plz | Help with bot are not good) (How does AT work | Need help with installing SC are good)
Go into much detail when posting. You should post attachments. Like screenshots of the problem, the file you are having problems with, replays of the error. Or you could even make a screencast (video) of your problem and upload it here.

SPELLING:
Grammar seems to be a serious problem amongst teenagers, so use a spell checker or you will get no love.
Read your posts twice, before pressing the reply button.
And do not use profanity. Chatspeak (y r u nub) and Leetspeak (1 C4N S33 H4X) are not welcome here either.

Only Battle.net related questions are allowed here!
(Click for Battle.net help) (Click for World Editor help)

"Game refreshed..." a rant (Barely, but fits in one message on Bnet.)

New postby 3ICE on Sat Jun 11, 2011 5:46 pm

Why do some new admins insist on making the bot spam "Game refreshed..."? Like we don't have enough spam already! Not saying "Game refreshed..." does NOT affect the autorefresh! So let the bot do it in silence! Save our sanity, turn refresh messages off!
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: "Game refreshed..." a rant (Barely, but fits in one message on Bnet.)

New postby OrcSlayer101 on Fri Jul 29, 2011 12:25 pm

Problem for me is that my bot doesnt refresh at all :| It just stays at the bottom of the list
The Slayer Of Orcs...
User avatar
OrcSlayer101
 
Posts: 81
Joined: Thu Mar 25, 2010 6:09 pm
Realm: US East
Account: ShadowBlades
Clan: TvN

Re: "Game refreshed..." a rant (Barely, but fits in one message on Bnet.)

New postby 3ICE on Sat Jul 30, 2011 8:51 am

Yes, that happens to me as well. Doesn't bother me though, my games fill up very fast.

The hostbot is always at the bottom of the list. Even right after creating it.
And that is actually a very convenient feature! Just makes it easy for me to find my own games.

EDIT: You can google the problem for an explanation: site:codelain.com+game+bottom+list It was an eye opening experience.
Last edited by 3ICE on Sat Jul 30, 2011 9:25 am, edited 2 times in total.
Reason: curiosity wins!
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: "Game refreshed..." a rant (Barely, but fits in one message on Bnet.)

New postby OrcSlayer101 on Sat Jul 30, 2011 3:10 pm

Aha so it only shows it at the bottom for me!? Thanks never new that lol
Google FTW
The Slayer Of Orcs...
User avatar
OrcSlayer101
 
Posts: 81
Joined: Thu Mar 25, 2010 6:09 pm
Realm: US East
Account: ShadowBlades
Clan: TvN

Re: "Game refreshed..." a rant (Barely, but fits in one message on Bnet.)

New postby 3ICE on Sat Jul 30, 2011 3:15 pm

And Blizzard FTL. They sort games by ping, that is good, but they do it in the wrong order! The best, 0 ms games go to the very bottom, the awesome 16ms games above them, and the terrible 3000 ms games get the top spots! Weird...
Conclusion: Faking a high ping would put the hostbot on the top of the list.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage
User avatar
3ICE
Admin
 
Posts: 2126
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Location: Hungary
Realm: US East
Account: 3ICE
Clan: 3ICE

Re: "Game refreshed..." a rant (Barely, but fits in one message on Bnet.)

New postby OrcSlayer101 on Thu Aug 11, 2011 9:08 am

Well thats allright because I always have a high ping :)
The Slayer Of Orcs...
User avatar
OrcSlayer101
 
Posts: 81
Joined: Thu Mar 25, 2010 6:09 pm
Realm: US East
Account: ShadowBlades
Clan: TvN


Return to Bots



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron