Custom Models

Do you need World Editor help? Ask here!
Forum rules
Before making a new topic:
First, check if your question has already been answered in the Tutorials section.
If you didn't find a solution, use the search function.
If searching didn't help either, you can make a new topic.

Topic title & content:
You must use a descriptive title. (Help plz is not good) (Need help with Dialog buttons is good)
Go into much detail when posting. You should post attachments. Like screenshots of the problem, the map you are making, replays of the error. Or you could even make a screencast (video) of your problem and upload it here.

Spelling:
Grammar seems to be a serious problem amongst teenagers, so use a spell checker or you will get no love.
Read your posts twice, before pressing the reply button.
And do not use profanity. Chatspeak (y r u nub) and Leetspeak (1 C4N S33 H4X) are not welcome here either.

Only World Editor related questions are allowed here!
(Click for Battle.net help) (Click for World Editor help)
Darktiger138
Posts: 113
Joined: Fri Apr 13, 2012 2:48 pm
Realm: US East
Account: Darktiger138
Clan: THP
Location: New Zealand

Custom Models

Unread post by Darktiger138 »

Ok so I've downloaded some models off of Hive Workshop and integrated them into my map, what I want to know is, if I upload my map and host on B.Net will the models work, or will they just be shadows to other people?
Spoiler:
Spoiler 1
Spoiler:
Spoiler 2
Spoiler:
Spoiler 3
Spoiler:
Spoiler 4
Spoiler:
Spoiler 5

User avatar
3ICE
Admin
Posts: 2520
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Realm: Europe
Account: 3ICE
Clan: 3ICE
Location: Hungary
Contact:

Re: Custom Models

Unread post by 3ICE »

Er... What would be the point of importing models if it was just for yourself? Of course everyone will see them. If you did the importing right.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage

Darktiger138
Posts: 113
Joined: Fri Apr 13, 2012 2:48 pm
Realm: US East
Account: Darktiger138
Clan: THP
Location: New Zealand

Re: Custom Models

Unread post by Darktiger138 »

Well its just that using tft models show up as shadows to people who only have RoC, I just wanted to be absolutely positive.
Spoiler:
Spoiler 1
Spoiler:
Spoiler 2
Spoiler:
Spoiler 3
Spoiler:
Spoiler 4
Spoiler:
Spoiler 5

User avatar
3ICE
Admin
Posts: 2520
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Realm: Europe
Account: 3ICE
Clan: 3ICE
Location: Hungary
Contact:

Re: Custom Models

Unread post by 3ICE »

You have played maps with imported models in them.

You know they work as expected.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage

Darktiger138
Posts: 113
Joined: Fri Apr 13, 2012 2:48 pm
Realm: US East
Account: Darktiger138
Clan: THP
Location: New Zealand

Re: Custom Models

Unread post by Darktiger138 »

Yeah but I wasn't sure if I needed a specific program or something, and also maps with custom models usually had 1 or 2 models shadowed out......
Spoiler:
Spoiler 1
Spoiler:
Spoiler 2
Spoiler:
Spoiler 3
Spoiler:
Spoiler 4
Spoiler:
Spoiler 5

Darktiger138
Posts: 113
Joined: Fri Apr 13, 2012 2:48 pm
Realm: US East
Account: Darktiger138
Clan: THP
Location: New Zealand

Another Modelling question

Unread post by Darktiger138 »

Is there a way I can remove parts of models, like say I want to get rid of the Paladins hammer, could I do it without having to download software and customize it.
Last edited by 3ICE on Sat Apr 14, 2012 4:14 pm, edited 1 time in total.
Reason: Merged topics because of bad title.
Spoiler:
Spoiler 1
Spoiler:
Spoiler 2
Spoiler:
Spoiler 3
Spoiler:
Spoiler 4
Spoiler:
Spoiler 5

User avatar
3ICE
Admin
Posts: 2520
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Realm: Europe
Account: 3ICE
Clan: 3ICE
Location: Hungary
Contact:

Re: Custom Models

Unread post by 3ICE »

Merged topics because of bad title.

You have to use a model editor.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage

Darktiger138
Posts: 113
Joined: Fri Apr 13, 2012 2:48 pm
Realm: US East
Account: Darktiger138
Clan: THP
Location: New Zealand

Re: Custom Models

Unread post by Darktiger138 »

Haha, ok. Is it software?
Spoiler:
Spoiler 1
Spoiler:
Spoiler 2
Spoiler:
Spoiler 3
Spoiler:
Spoiler 4
Spoiler:
Spoiler 5

User avatar
3ICE
Admin
Posts: 2520
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Realm: Europe
Account: 3ICE
Clan: 3ICE
Location: Hungary
Contact:

Re: Custom Models

Unread post by 3ICE »

Yes, it is.

By the way most software works by default, you don't need to customize anything.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage

Darktiger138
Posts: 113
Joined: Fri Apr 13, 2012 2:48 pm
Realm: US East
Account: Darktiger138
Clan: THP
Location: New Zealand

Re: Custom Models

Unread post by Darktiger138 »

So its relatively easy to use? Where could I get the software.
Spoiler:
Spoiler 1
Spoiler:
Spoiler 2
Spoiler:
Spoiler 3
Spoiler:
Spoiler 4
Spoiler:
Spoiler 5

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests