slide trig not working in tft

The perfect one step solution for creating Ice/Sliding Mazes in both Reign of Chaos and The Frozen Throne. It is the only decent system around and it even works in RoC, is lagfree, perfectly optimized, fast and reliable. The included TerrainKill feature frees you from the tedious task of creating a thousand kill-regions.
User avatar
SHiNNiNG_FaiTH
Posts: 264
Joined: Fri Mar 21, 2008 1:57 am
Realm: US East
Account: SHiNNiNG_FaiTH
Clan: 3ICE
Location: Minnesota, USA
Contact:

slide trig not working in tft

Unread post by SHiNNiNG_FaiTH »

help!.png
help!.png (43.39 KiB) Viewed 5112 times
dunno what to do its fine on RoC..

please help
APM Spamming mineral fields is fun!
Image

User avatar
3ICE
Admin
Posts: 2520
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Realm: Europe
Account: 3ICE
Clan: 3ICE
Location: Hungary
Contact:

Re: slide trig not working in tft

Unread post by 3ICE »

Reread the readme. It is obvious from the error messages ("Expected a variable name") in your screenshot that you didn't (auto)create the variables my system needs.

EDIT: Moved to the right forum category: Board index ‹ WORLD EDITOR ‹ Map Vault ‹ 3ICE's Sliding System for RoC
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage

User avatar
SHiNNiNG_FaiTH
Posts: 264
Joined: Fri Mar 21, 2008 1:57 am
Realm: US East
Account: SHiNNiNG_FaiTH
Clan: 3ICE
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: slide trig not working in tft

Unread post by SHiNNiNG_FaiTH »

3ICE wrote:Reread the readme. It is obvious from the error messages ("Expected a variable name") in your screenshot that you didn't (auto)create the variables my system needs.[/b]
help!2.png
help!2.png (61.91 KiB) Viewed 5041 times
you mean these variables as in H for demonhunter unit group and S for speed? well i have the system and used many times but like i was saying still wont work in TFT
APM Spamming mineral fields is fun!
Image

User avatar
3ICE
Admin
Posts: 2520
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Realm: Europe
Account: 3ICE
Clan: 3ICE
Location: Hungary
Contact:

Re: slide trig not working in tft

Unread post by 3ICE »

What about t_set Slide?
What about all the other variables?

Would it be so hard to read stuff in the t_tri HELP trigger? It explains how to set up your editor to automatically create variables when pasting triggers.
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage

User avatar
SHiNNiNG_FaiTH
Posts: 264
Joined: Fri Mar 21, 2008 1:57 am
Realm: US East
Account: SHiNNiNG_FaiTH
Clan: 3ICE
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: slide trig not working in tft

Unread post by SHiNNiNG_FaiTH »

all i have to say to you is wow.
APM Spamming mineral fields is fun!
Image

User avatar
3ICE
Admin
Posts: 2520
Joined: Sat Mar 01, 2008 11:34 pm
Realm: Europe
Account: 3ICE
Clan: 3ICE
Location: Hungary
Contact:

Re: slide trig not working in tft

Unread post by 3ICE »

Err... Is the problem solved now?
ImageImageImageImageImage
Image
ImageImage

User avatar
SHiNNiNG_FaiTH
Posts: 264
Joined: Fri Mar 21, 2008 1:57 am
Realm: US East
Account: SHiNNiNG_FaiTH
Clan: 3ICE
Location: Minnesota, USA
Contact:

Re: slide trig not working in tft

Unread post by SHiNNiNG_FaiTH »

ya i guess it didnt all copy over for some reason... i have always had the copy variables on but for no reason it didnt work.
APM Spamming mineral fields is fun!
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests